30 iulie 2012

Vechea dilemă are un răspuns...

Foarte multă lume, printre care şi je, e derutată de proliferarea cazurilor de "apparent-perfect-couple-matching" între două fiinţe diferite din toate punctele de vedere, care nu au absolut nimic în comun (cu ăla/aia?!..bleah!!, gen). De multe ori ajungi să rămâi ca la dentist când vezi un EL coborât de pe Marte (partea întunecată) şi o EA, amerizată de pe Venus, cum epatează ca doi îndrăgostiţi decupaţi din Sandra Brown care-şi trăiesc povestea încântătoare a vieţii lor de parcă s-au tras reciproc la loz în plic.
Până la urmă, care e marele mister care le face pe femeile ca-lumea să îi evite pe bărbaţii cumsecade? Şi de ce o femeie frumoasă va avea foarte rar parte de un bărbat pe măsură? Ei bine, răspunsul e unul singur: pentru că niciodată femeile ca-lumea nu acceptă din prima, iar bărbaţii cumsecade nu cer de două ori! Capisco? Atât timp cât va exista acest lanţ al slăbiciunilor, vom mai întoarce de multe ori capu pe stradă după icşi şi y-greci...

3 comentarii:

  1. Si cu asta, jur ca mi-ai deschis ochii si m-ai luminat/lamurit/edificat total. Asta era marele mister al vietii mele...de acum, ma simt mult mai implinita!:) Mersi, maestre!!

    RăspundețiȘtergere
  2. La cat mai multe invataturi de-astea!:P

    RăspundețiȘtergere