Videouri

Loading...

11 martie 2013

Guess huuuu?!

Oare cum se cheamă acel cretin care se erijează într-un Dumnezeu întrupat şi care consideră faptul că în jurul propriilor lipide se învârte axa terestră, într-o perpetuă mişcare de revoluţie, în timp ce toţi ceilalţi sunt nişte fraieri toleraţi de pătura superioară din care provine însăşi augusta sa creatură? (Ave Hitler!)
Oare cum se cheamă acel cretin care ţine morţiş să-ţi corecteze şi completeze rău-intenţionat fiecare lucrare, să-ţi pună căciuli, virgule şi punct şi virgule, să-ţi înlocuiască cuvintele cu sinonime şi să refrazeze întregul fragment?
Oare cum se chemă acel cretin care până mai ieri te-a considerat un pion extrem de important pe tabla de şah, pentru ca mai apoi să te anatemizeze într-un nebun din vechea gardă, incapabil să respecte regulile jocului?
Oare cum se chemă acel cretin obsedat de putere şi funcţii, pentru care un scaun din piele neagră bătătorită de şuncile-i nemărginite reprezintă însăşi raţiunea de-a escalada treptele Piramidei lui Maslow?
Oare cum se cheamă acel cretin frustrat de nimicnicia poziţiei sale, puse în oglindă de succesul, măreţia şi consideraţia persoanelor care-i împărtăşesc aceeaşi masă citoplasmatică?
Oare cum se cheamă acel cretin care nu suportă o critică constructivă şi pentru care fiecare iniţiativă reprezintă o ofensă şi o ameninţare la însăşi existenţa sa de muscă ţeţe întronată?
Oare cum se cheamă acel cretin care-şi linge în cur şeful, doar ca să devină un şef mai mic? (n. şi tot degeaba!)
Oare cum se cheamă acel cretin pentru care singurul limbaj disponibil este cel de lemn, întortocheat şi superfluu, lipsit de transparenţă şi manipulator?
Oare cum se cheamă acel cretin incapabil să-şi organizeze eficient timpul de lucru şi să delege eficace sarcinile corespunzătoare?
Oare cum se cheamă acel cretin care face diferenţe între oameni prin favoritisme şi simpatii meschine?

……eh dragii moşului sunt convins că aţi păpat destul laptic şi că v-aţi prins cum îl cheamă. Pentru toţi ceilalţi, există Mastercard!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu