14 ianuarie 2015

Nu face vântu din pom, ce face femeia din om

Povestea care urmează să v-o expun aici-şa e una cât se poate de reală, fierbinte, relatată chiar aseară de un prietenaş. Zice-se că eram cu mai mulţi tovarăşi la o masă într-un bar şi, după cum ni-i obiceiul,  începem să sporovăim despre absolut orice! sincer, dacă ne-ar auzi careva, i-ar fi greu să ne diferenţieze de nişte babe absolut aleatorii, proptite în gura porţii, proaspăt întoarse de la biserică, dar asta e altă poveste! Mna şi dintr-una într-alta, ajungem la arhicunoscutul capitol „Femei. Realitate şi ficţiune”, subcapitolul „Gelozie”. Bineînţeles, fiecare dintre noi a avut multe poveşti de arme pe acest inepuizabil subiect, însă crème de la crème a fost următoarea.
Aparent, unul dintre tovarăşii mei are o gagică exasperant de geloasă şi posesivă, care-l ţine din scurt şi pe care nu-l lasă să mişte un deget. Bine, nici el nu e chiar uşă de biserică, dar şi asta e altă poveste!:)) Aşa că într-o zi, după a n-ceartă pe tema infidelităţii, tipa pune piciorul în prag: vrea dovada monogamiei, altfel rupe lanţul de iubire! Şi nu oriunde vrea testarea, ci la ….GINECOLOG tată! Poftim???? Bărbat la ginecolog? Da, la ginecolog! Bineînțeles, toţi am rămas blocaţi ca la Robingo, numai ochi şi urechi. Nu reuşeam să facem conexiunea teoretică între termenul „bărbat” şi actul medical care ţi-ar putea dovedi fidelitatea. La femei mai auziserăm noi de ceva asemănător, dar la bărbaţi de când ne-or făcut mamele noastre, nu!
Pus în faţa situaţiei de „tubi ornot tubi”, băiatu cedează şi se pune de acord cu mătuşea să meargă amândoi la ginecologi diferiţi: ea la o femeie, el la un bărbat (cam gay, într-adevăr). Odată stabilită clinica, ziua şi ora, purced într-o dis-de-dimineaţă la efectuarea testului trădării. Şi intră a meu în salon, acolo o secretară decupată din revista Hustler – înaltă, brunetă, ţâţe, ochelari. Cu greu se stăpâneşte să n-o dea în bară din prima şi este invitat cu sfială să intre în salonul doctorului. Acolo nenea îl pune să-şi dea jos pantalonii şi chiloţii şi să…. „să ce??? da zi bă odată ce ţi-o făcut!!!” îl somăm noi cu insterizaţi, împinşi de duhul necurat al curiozităţii. Păi, zice el, „a luat un băţişor dintr-ăla cu vată şi mi-a luat ceva mostră de ţesut de pe p…” După un moment temporal unic de uluire, izbucnim toţi într-un râs haotic care a contaminat instant toată încăperea :)) Sincer, nu m-am mai distrat de mult aşa bine. :D
Deci cum aşa ceva?!? Da! Se pare că există ceva tehnologie acuma care poate să-ţi spună, în baza unei probe prelevate de la ambii porumbei, prin metoda comparării fluidelor existente în cele două corpuri, dacă şi de câte ori ţi-ai înşelat parterul. Ideea e una simplă: dacă fiecare fluid se găseşte în corpul celuilalt şi sunt doar ele, e ok! însă dacă fiecare se găseşte în corpul celuilalt şi mai există şi altele străine pe lângă, atunci miroase a divorţ! :D
Şi după proba fizică, tovarăşu meu a mai avut de trecut o proba scrisă. I s-a aplicat un chestionar cu informaţii legate de numărul de partenere avute în trecut. A completat cu „una” în ultimul an, respectiv „patru” acum un an jumate :)) Şi se pare că n-a minţit, devreme ce acum sunt tot împreună….
  
Aşadar, 
Bărbaţilor, dacă măcar aţi auzit de un astfel de test, chiar dacă nu l-aţi făcut, îmi pare rău despre voi.
Femeilor, sper că nu v-am dat idei! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu