17 octombrie 2012

Gang-bang-gay style

Dacă n-aţi auzit de "PSY" şi de "Gangnam Style" înseamnă că aţi lipsit vreo 3 săptămâni de pe planetă, timp berechet pentru un nimuric de sud-corean să se dea el mare rapper. Păi dacă ăsta ar fi mers la Românii au Talent, Cheloo îi articula indubitabil un exterior în posterior de-l simţea  în interior cu sughiţuri. Să fim serioşi: piesa asiaticului este destul de jenibilă pentru câtă importanţă i se dă. Dacă nu vă vine-a crede, daţi o geană pe youtube: cântecul are peste 480 de miloane de vizualizări, în timp ce, prin comparaţie, John Lennon cu Imagine (desemnată, anul trecut parcă, cel mai frumos cântec din toate timpurile) are puţin sub 5 milioane...
Şi chiar deunăzi vizionai un reportaj cum insularu lu' peşte o strâns la un concert în aer liber, la Seul, în jur de 100 mii de oameni care au început să se schimonosească pe ritmurile piesei (ei ziceau că dansează?!?!) să fiu eu orice dacă Michael Jackson, în zilele lui bune, ar fi reuşit să strângă atâta picior de om la un eveniment desfăşurat, practic, într-o intrersecţie dintr-un oraş destul de obscur.
Cert e că talentosu ăsta mic o stârnit o adevărată isterie mondială. Şi nu pun asta pe minunatul său look a la  David Beckham, ci pe faptul că băieţaşu cu nume de Pâsăit pe stradă are nişte mişcări destul de poponăreşti, fapt care, paradoxal, începe să fie tot mai apreciate:O ....ca să nu mai zic de faptul că poartă pe mufă mereu aceiaşi veşnici ochelari fumurii, cu ceva colăcei pe abdomen, cu o faţă de granny care sigur nu te îmbie să-i zâmbeşti şi cu o înălţime potrivită pentru o funcţie de top management în primăria Clujului, sau...pentru una de manelist mic, negru şi cu dureri de inimă.
No şi cum de Pâs! ăsta nu scăp nici în wknd, duminică, când mă uitam eu la F1 - Marele premiul al Coreei de Sud, pe cineee crezi că văăăd??? Exact: era cot la cot cu Vettel şi Alonso, fotografiind-se cu toată lumea care-l băgă în seamă. Şi-l băgau, că n-aveai cum să-l ratezi pe inconfundabil! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu