22 ianuarie 2012

Protestatarul român s-a născut poet

            "Băgaţi site-ul de cultură în dubă!"...does it ring a bell?! Fără să fiu Jiji Contra, înclin să cred că jandarmii aia aveau pe undeva dreptate. Protestele din Ro sunt de fapt nişte manifestări cultural-artistice, concursuri de creaţie care au făcut furori în toată presa (inter)naţională. Cum? Păi numa daţi o geană la mesajele scrijelite pe orice suprafaţă plană afişată deasupra capului: nu-i aşa că ele reprezintă adevărate opere de artă, capodopere ale stilului manifestaţional românesc?!
            Daaaa, mâine mergem la proteste! Pfff...da oare ce scandăm, că nu pot să ma fac de râs în faţa vecinului de la II cu un text fumat! Blitzkrieg: un brainstorming în familie pentru aflarea celui mai tare mesaj anti-Băsescu din parcare. Urmează apoi tehnoredactarea pe o foaie A4 şi ţuşti la miting.
           Sunt absolut convins că stilul ăsta creaţionst o să dea roade din plin. Parcă-i văd pe incriminaţi citind cu nesaţ sloganurile la un pahar de şpriţ în faţa plasmei. În orice caz, prin stilul ăsta nonconformist le-am dat clasă la greci! Aşa se protestează băăăă dacă vrei să obţii ceva!! Credeţi că un cocktail molotov plasat între aşternuturi şi 4-5 morţi/manifestaţie au vreun efect? Texte tăticule!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu