16 ianuarie 2012

Ştiri tragi-comice din mijlocul revoluţiei

Luni dimineaţa, la ora 3.25, de obicei se doarme. Not me!!! Şi oare cam ce-ai putea să faci la ora aia insomniacă? Pai...să deschizi teveul şi dai pe ştiri, de exemplu?! Iar acolo, una-ntr-una despre "protestele violente" de duminică seara din Bucale. Două ştiri mi-au atras însă atenţia, aruncând în derizoriu liniştea blocului subsemnatului cu râsu-mi inconfundabil:
1. La un moment dat, un reporter de la Antena 3 (Petre Nechita parcă), încearcă să-i ia un scurt interviu unui ultraş-protestatar exact în momentul în care ăsta era smardoit în poziţia culcat, lângă duba Jandameriei, de vreo 5 jandarmi puşi pe fapte mari:)) Săracu om, printre onomatopee şi interjecţii specifice unei asemenea situaţii a reuşit nesperat să-i răspundă şi antenistului la întrebarea serii: "De ce protestaţi?". Te-ai fi aşteptat ca la o întrebare atât de cretină şi redundantă să i se răspundă pe măsură, însă bătăuşul bătut a avut un moment de luciditate incredibilă: "Băsescu e de vină!!! Nu-l mai vrem! Jos Băsescu" Al naibii zic, nu putea să răspundă şi el ca tot protestataru, în două picioare, fără echimoze sau ketchup pe mufă?!
2. Cică, după o seară nebună de clubăreală prin barurile bucureştene, Irinel Columbeanu s-a decis c-ar fi momentul oportun să se bage şi el în seamă prin Piaţa Univeristăţii. Zis şi făcut. Pe la miezul nopţii, în drum spre casă, ăsta mic a facut un pit stop la kilometrul 0 al Bucureştilor pentru a fraterniza cu revoluţionarii. Foarte proastă decizie!:)) Nici n-a scos bine picioru din Rolls Royce şi ţi l-au şi luat ăştia la căsăpeli. Doamne, cât aş fi vrut să văd faza asta! Se pare că Iri s-a urcat repejor într-un taxi, demarând în trombă. No? Sigur mai vrei să te faci primar?:))
PS. Cum viaţa nu te lasă nepedepsit, la nici o oră de la "interviu", reporterul Petrică a primit o bucată de bordură marca Videanu în scăfârlie:)) SMURD RULES!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu